Dejlig og spændende dag på seminariet i Aabenraa, med rigtig god mad og hygge.
Vi har kogt suppe, bagt boller, flutes og tærte i grydeovnen. Frikadeller og bananklatkager på jernpladen, samt fremstillet friskost af kærnemælk.
Friskost:
Opskrift til friskost:
1 l kærnemælk
årstidens urter(fra biotopen)
lidt salt og hvidløg
Kærnemælken blev varmet op til 50 grader. Når mælken har opnået 50 grader, skiller mælken ost og valle. Derefter stilles den til afkøling og sis bagefter gennem et dørslag. Osten skulle stå og dryppe af. Senere blev der tilsat salt, hvidløg og årstidens urter.
Suppe:
Her havde vi valgt kartofler, gulerødder, løg, forårsløg og kødboller, fremstillet af hakket hønsekød.
Boller i grydeovnen.
Hvor ser de gode ud.
Flutes med salt, hvidløg og timian.
Hønsekødfrikadeller og klatkager.
Så er der serveret. Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Ines
SvarSletNogle super billeder du har lagt ud - jeg linker til dig fra undervisningsbloggen:http://vaerkstednaturteknik.blogspot.com/2011/05/balmad-i-vrksted-natur-og-teknik.html